HTML

Angoltanár Szeged

Angol magántanár Szegeden! 30 éves férfi nyelvtanár angol tanítást vállal Szegeden, saját irodában. Hívj és megbeszéljük a részleteket: 70/2950255

Facebook - Twitter

Friss topikok

Linkblog

A Rigó utcai nyelvvizsga

2011.03.28. 10:19 angoltanarszeged

Nyelvvizsgák: A 'Rigó utcai'

A 'Rigó utcai' (hivatalos nevén ITK-Origo) nyelvvizsga mára már csak egy a sok közül, de ma is sok vizsgázni vágyó választja. Ez egy kétnyelvű vizsga, magyar-angol és angol-magyar fordítási feladattal, azoknak ajánlott, akik jól tudnak fogalmazni, magyarul is. Másik jellemzője, hogy nagy hangsúlyt fektet a nyelvtanra.

Kinek ajánlott?

Úgy gondolom, ennek a vizsgának a legfőbb előnye, hogy jól fel lehet rá készülni: ha valaki szorgalmas és alapos, nemigen éri meglepetés, elsőre vagy másodjára biztosan megcsinálja. Nagy előnye még, hogy Magyarországon bármely munkahelyen vagy például felsőoktatási intézményben a diplomához elfogadják.

 

1 komment

Címkék: utca nyelvvizsga rigó

A bejegyzés trackback címe:

https://angoltanarszeged.blog.hu/api/trackback/id/tr532777910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emilz · http://skypesuli.hu 2011.04.08. 00:20:24

én is itt vizsgáztam, elsőre meglett ^^
süti beállítások módosítása